Onze focus

Het Taxonic-DNA

Wij zijn Taxonic: kennispartner en een dynamisch, leidend en onafhankelijk ICT-bureau met een scherpe focus. We passen digitale transformatie en kennismanagement toe van analyse tot en met implementatie. Dit doen we binnen de kennisgebieden Pega (Dynamic Case Management) en Linked Data.

We staan voor ICT-oplossingen die de vooruitgang van mensen en de maatschappij ten goede komen. Om dit te bereiken bundelen we knowhow met ervaring, nieuwsgierigheid met werken op ooghoogte en kiezen we voor early adopting van ICT-innovatie en data-oplossingen. 

Ons team bestaat uit een breed spectrum aan specialisten. Van keuzeadvies over technologie en het inbedden van oplossingen in de technische omgeving, tot de koppeling van het systeemlandschap en volledige realisatietrajecten: we dagen onszelf voortdurend uit om de innovatiegrenzen van ICT-technologieën en data-oplossingen te verkennen en toe te passen. 

Contact

Business development directeur

Manon Dijkstra

Teammanager

Domien Bolmers

Strategisch directeur

Paul Ahsmann

Dit is Taxonic

Bij Taxonic draait alles om het aangaan van prettige relaties en een goede balans tussen inspanning en ontspanning. We geloven in de kracht van trots zijn wat je doet, en bereikt: in samenwerken en kennisdeling om tot briljante oplossingen te komen. Gezamenlijk werken aan de beste oplossingen voor onze opdrachtgevers is de verbindende factor. 

Taxonic didgeridoo sessie
Taxonic groepsfoto Wie we zijn
Werken-bij-Taxonic-is-Fun-boerengolf

Collega’s aan het woord

Scroll naar boven