Wie
we zijn

Stimuleer de wereld om mee te veranderen met nieuwe technologieën, dat is onze bijdrage aan de maatschappij.

Scroll

Taxonic

Dit zijn wij

Wij zijn Taxonic, een internationaal en onafhankelijk IT-adviesbureau. Onze focus? Digitale transformatie en Kennismanagement, dit passen wij toe binnen twee gebieden: Pega (Dynamic Case Management) en Linked Data.

Als kennispartner delen we onze kennis, geven we advies op maat en zijn we hands-on op projecten van analyse tot en met implementatie. Onze experts werken met de nieuwste technologieën. Binnen het team hebben we een brede ervaring; van advies over de keuze van technologie en het inbedden van oplossingen in de technische omgeving tot de koppeling van het systeemlandschap en volledige realisatietrajecten.

Ook zij we officieel partner van Pega. Wij bieden een volledige end-to-end dienstverlening waarmee we digitale transformaties van ontwerp tot implementatie, doorontwikkeling en beheer kunnen begeleiden. Daarnaast zijn wij ook actief bezig met onze eigen software-producten. We ontwikkelen ook producten onder de vlag van onze spin-off Klara, waar we innoverende software-oplossingen maken voor de GIS-toepassingen binnen Linked Data en semantische technologie.

Doordat wij werken met interdisciplinaire teams kunnen wij een breed spectrum aan complexe projecten oppakken. Taxonic stimuleert de wereld om mee te veranderen met nieuwe technologieën, dat is onze bijdrage aan de maatschappij.

Contact

Manon Dijkstra

Business development directeur

Domien Bolmers

Teammanager & Competence manager

Paul Ahsmann

Strategisch directeur

Opdrachtgevers

Wij hebben slimme oplossingen gerealiseerd voor onder andere:

Logo INDLogo Inspectie voor de gezondheidszorg (IGZ)Logo Instituut Beeld en GeluidLogo Zorginstituut NederlandLogo Kennis- en Exploitatiecentrum Officiële OverheidspublicatiesLogo Belastingdienst

Ons team

Wij vinden persoonlijke binding binnen ons team belangrijk. Alleen dan kom je samen tot de beste oplossingen. Daarom organiseren we regelmatig gezellige teamuitjes, kennisdelingssessies en andere teamactiviteiten. Gezamenlijke ontspanning en plezier is een belangrijk onderdeel van onze cultuur.

Sfeerfoto Fun bijeenkomsten van Taxonic
Sfeerfoto Fun bijeenkomsten van Taxonic
Sfeerfoto Fun bijeenkomsten van Taxonic

Collega’s aan het woord

Scroll naar boven