Ga naar hoofdinhoud

Werken bij Taxonic

Taxonic Biedt Een Ruim Opleidingsbudget
Ruim opleidingsbudget en talloze doorgroeimogelijkheden
Per Week 4 Uur Taxonic Tijd Voor Eigen Research
4 Uur per week Taxonic tijd voor eigen Research en Development
Taxonic Biedt Een Fnformele En Persoonlijke Werkomgeving
Informele en persoonlijke werkomgeving

Voor en door professionals

Groeien als IT-professional doe je bij Taxonic. Wij worden breed erkend als de marktleider op het gebied van Linked Data en Dynamic Case Management. Daarnaast verzorgen wij ook bredere ICT dienstverlening voor onze klanten.

Dit betekent dat veel IT-professionals bij ons aan de slag kunnen. Of je nu een informatieanalist, business consultant, architect, full stack developer, Javaan, Scrum-master, tester of system engineer bent, bij Taxonic kun jij groeien in je eigen specialisatie. Dat zeggen ze natuurlijk allemaal, maar wij kunnen dit statement ook echt onderbouwen. Naast kansen voor verschillende opleidingen en cursussen krijg je bij ons ook nog 4 uur Taxonic tijd per week om te werken aan je eigen ontwikkeling of eigen projecten.

Kortom, als je wilt groeien en houdt van innovatie ben je bij Taxonic aan het juiste adres. Zie je geen vacature die direct bij je past maar denk jij wel een goede match te zijn? Wij verwelkomen open sollicitaties! Stuur je CV vandaag nog.

Onze vacatures

Traineeship Young Professional Pega Architect

Na 3 maanden intensieve hands-on training met dagelijkse begeleiding, word je onderdeel van één van de Pega DevOps teams binnen de Rijksoverheid.
Bekijk vacature

Vacature Pega Consultant (junior)

Na het succesvol behalen van de certificaten ga je als Pega professional aan de slag bij diverse toonaangevende klanten.
Bekijk vacature

Vacature Pega System Architect

Als Pega System Architect ben je bezig met het conceptualiseren, ontwerpen, modelleren en implementeren van enterprise applicaties.
Bekijk vacature

Vacature Linked Data Specialist

Om onze activiteiten nog verder uit te breiden zijn wij op zoek naar Linked Data Specialisten met verschillende profielen. Of je nu juist meer technisch georiënteerd bent of graag bezig bent met datamodellering, wij zoeken jou!
Bekijk vacature

Vacature Lead Developer

Als Lead Developer ga jij aan de slag met de ontwikkeling van een serverapplicatie die generieke processen ondersteunt in de context van assetmanagement.
Bekijk vacature

Vacature Java ontwikkelaar

Als Java ontwikkelaar ga jij aan de slag met de ontwikkeling van software bij onze klanten. Jij vertaalt behoeften naar efficiënte en duurzame oplossingen gebaseerd op leidende Java technologieën.
Bekijk vacature

Vacature IT-Architect

Als IT-Architect help jij onze klanten bij het verbeteren en optimaliseren.
Bekijk vacature

Vacature DevOps Engineer

Als Systems Engineer denk jij mee en bouw jij aan de optimalisatie en onderlinge samenhang van de infrastructuur en applicaties die een belangrijke rol spelen in de dienstverlening van onze klanten.
Bekijk vacature

Vacature Business Analist

Als Business Analist ben jij de verbindende factor in het team en de organisatie. Jij analyseert de informatiebehoefte bij de organisaties en vertaalt dit naar de juiste oplossingen op het gebied van informatievoorziening, procesverbetering of organisatorische wijzigingen.
Bekijk vacature

Vacature Informatie Analist

Je adviseert en begeleidt leidinggevenden bij strategische, organisatorische, procesgerichte en ICT-gerelateerde vraagstukken en geeft een bruikbare visie op de ontwikkelingen binnen het vakgebied ICT.
Bekijk vacature

Vacature Test Consultant

Als Test consultant ben jij verantwoordelijk voor het optimaliseren van applicaties bij onze klanten. Jij houdt je bezig met de voorbereiding en uitvoering van testactiviteiten binnen de verschillende projecten.
Bekijk vacature

Ervaringen van onze medewerkers

“Bij Taxonic is volop uitdaging te vinden in een verscheidenheid aan innovatieve projecten. Daarbij gaan professionaliteit en een ontspannen werksfeer hand in hand.”

Colin Meerveld

“Ik zie het als mijn uitdaging om business en IT bij elkaar te brengen en gezamenlijk tot mooie oplossingen te komen.”

Jesse Bakker

“Taxonic is een ondernemend bedrijf en bouwt aan een naam binnen de ontwikkeling van moderne technologie.”

Shahbaz Rasti

“Taxonic weet onderzoek en business doeltreffend te combineren en biedt veel ruimte voor persoonlijke ontwikkeling.”

Guido van der Wolk
Back To Top