Ga naar hoofdinhoud

Wat is Pega?

Taxonic is geregistreerd Pega Business Partner en biedt trainingen, advies- en implementatietrajecten aan klanten in Nederland en de Benelux. Maar bij een aantal mensen roept dit de vraag op “wat is Pega?”. Wij leggen dat graag aan je uit.

Pegasystems in het kort

Pega helpt organisaties bij het digitaliseren van complexe bedrijfsprocessen. De mogelijkheden zijn hierbij eindeloos. Denk aan decisioning, procesautomatisering, case management, customer service, robotics en AI.

Pegasystems richt zich op verschillende sectoren, van corporate tot aan de overheid. De software is verenigd in één platform: Pega 7. Dit platform biedt verschillende functionaliteiten op het gebied van de aansturing van bedrijfsprocessen (BPM), klantbeheer (CRM), een zaaksysteem (dynamic case management) en beslissingsondersteuning. Gewenste wijzigingen in een systeem zijn op procesniveau in te voeren, waarna Pega automatisch zelf de juiste code genereert; een stuk sneller dan wanneer er programmeurs aan de slag moeten. Uitgangspunt daarbij is een ‘agile’ werkwijze. Onze Pega-consultants kunnen daardoor snel, en op basis van low-code, de gewenste oplossing voor jullie organisatie bouwen.

Het is dan ook niet voor niets dat gerenommeerde bureaus als Gartner en Forrester Pega aanwijzen als leider op het gebied van CRM en BPM.

Taxonic is een officiële Pega Partner

Taxonic’s diepgaande kennis en ervaring met Pega creëert waarde voor onze klanten. Waar anderen achterblijven, bieden wij oplossingen voor complexe zakelijke uitdagingen. Onze gecertificeerde Pega architecten werken op lokaal niveau nauw samen met onze klanten.

Daarnaast is het Pega Competence Center van Taxonic is een begrip in de wereld van Dynamic Case Management.

Een greep uit onze Pega projecten

Taxonic heeft ruime ervaring met Pega projecten. Hieronder delen wij graag een aantal case studies:

Back To Top