skip to Main Content

Pega Competence Center

Om te voldoen aan de stijgende vraag naar Pega-diensten heeft Taxonic een Pega Competence Center gelanceerd binnen Nederland. Met het Competence Center bundelt Taxonic alle kennis en ervaring rondom het Pega Business-Proces platform, de verschillende oplossingen en projecten.
Taxonic is officieel partner van Pega en heeft veel ervaring en specialistische kennis. Door deze expertises te bundelen biedt Taxonic structuur, focus en overzicht. Hierdoor hebben we korte lijnen met de leverancier en creëren we grote slagkracht. Inmiddels heeft Taxonic al een groep van Pega architecten die werkzaam zijn in Pega-projecten. Deze experts houden zich onder meer bezig met innovatie, verbetervoorstellen en het opleidingsprogramma bij onze klanten.
Zo wordt kennis niet alleen gedeeld via een training, maar ondersteunen, helpen en motiveren Taxonic-medewerkers elkaar. Onze experts uit het Competence Center delen daarbij ervaringen en een frisse blik, doordat zij bij de verschillende projecten betrokken zijn. Het concrete resultaat? Waardevolle en tastbare oplossingen en inzichten, voor onze medewerkers én onze opdrachtgevers.

Pega CSA Training

“Een unieke training met meer dan 700 certificering vragen en talloze praktijk voorbeelden met individuele begeleiding door gecertificeerde Pega architecten gericht op CSA Certificering.”

Doel
Het Pega platform heeft zich inmiddels opgewerkt tot een wereldwijde standaard voor de toepassingen met name binnen Business Process Management (BPM) en Dynamic Case Management (DCM). Hierdoor neemt de vraag naar gecertificeerde Pega specialisten alsmaar toe. Tijdens de training Pega Certified System Architect (CSA) wordt u opgeleid tot een breed onderlegde specialist binnen het Pega domein. Na afronding van deze training heeft u gedegen kennis van het Pega platform 7.2 om deze met succes in de praktijk te kunnen toepassen. Onze gecertificeerde begeleiders komen rechtstreeks uit het werkveld en slaan een brug tussen theorie en praktijk. U kunt op hen rekenen voor het juiste advies en een intensieve begeleiding voor uw Pega CSA certificering.

Doelgroep
Deze CSA training sluit goed aan op de kennis van BPM consultants met ervaring in Business Process Management, model driven architecturen en Dynamic Case Management. Heeft u geen BPM ervaring, maar slaat u graag de brug tussen de IT en de business? Ook dan is deze opleiding uitermate geschikt voor u.

Vorm
In kleine interactieve groepen met individuele begeleiding (Nederlandstalig), examenvragen en praktijkvoorbeelden.

Werkwijze
Er gelden geen specifieke toelatingseisen om deel te kunnen nemen aan deze Pega CSA training. U volgt de online Pega CSA training via Pega Academy en parallel hieraan krijgt u de juiste begeleiding van ons. De Pega CSA training bestaat uit drie onderdelen, waarbij per domein:

 • Een samenvatting van de kernonderwerpen
 • Een uitgebreide training met behulp van oefenexamenvragen (gemiddeld 100 vragen per domein)
 • Tal van geschikte praktijkvoorbeelden

De Pega CSA training bestaat uit negen domeinen:

 • Application Design
 • Case Design
 • Data Model Design
 • Process Design
 • Decision Design
 • UI Design
 • Report Design
 • Data Management
 • Application Debugging

Bijzonderheden:
Deze training omvat 10 (wekelijkse) bijeenkomsten.

Neem contact met ons voor extra informatie over ons innovatieve Pega Competence Center.

Back To Top