skip to Main Content

Pega Competence Center

Door de stijgende vraag naar Pega-diensten hebben wij het Pega Competence Center gelanceerd. Hiermee bundelen we alle kennis en ervaring rond het Pega Business-platform inclusief de verschillende oplossingen en projecten. Wij bieden daarmee structuur, focus en overzicht.

Officiële Pega partner

Taxonic is een officiële Pega partner, hierdoor hebben wij veel specialistische kennis en ervaring met Pega-oplossingen. Daarnaast hebben wij korte lijnen met Pega en hebben we Pega Architecten met hands-on ervaring in verschillende projecten. Deze ervaring nemen ze mee in ons opleidingsprogramma waardoor de kennis die je hier opdoet, ook echt verschil maakt in je projecten.

Kennisdeling als kracht

Hiermee delen we niet alleen “basiskennis” in de vorm van een training, maar ondersteunen en helpen we elkaar als Pega professionals. Onze experts uit het Competence Center delen daarbij ervaringen vanuit verschillende projecten waarbij ze betrokken waren. Het resultaat? Waardevolle en tastbare oplossingen en inzichten, voor onze medewerker, opdrachtgevers en cursisten.

Pega CSA Training

Ben jij...
 • een Business Process Management consultant met ervaring in model driven architecture en dynamic case management?
 • Of wil je gewoon graag leren hoe je de brug slaat tussen de IT en de business door middel van Pega?
Dan is de Pega CSA training iets voor jou!

Ik heb interesse!Volg de Pega CSA training bij Taxonic!

“Een unieke training met meer dan 700 oefenvragen en talloze praktijkvoorbeelden met individuele begeleiding door gecertificeerde Pega architecten gericht op CSA Certificering.”

Het Pega platform is inmiddels een wereldwijde standaard binnen Business Process Management (BPM) en Dynamic Case Management (DCM). Hierdoor groeit de vraag naar gecertificeerde Pega specialisten. Tijdens de training Pega Certified System Architect (CSA) word je opgeleid tot een breed onderlegde specialist binnen het Pega domein. Na afronding van deze training heb je kennis van het Pega platform en ben je in staat om deze kennis succesvol in de praktijk toepassen. Onze gecertificeerde begeleiders komen rechtstreeks uit het werkveld en slaan een brug tussen theorie en praktijk. Je kunt op hen rekenen voor het juiste advies en een intensieve begeleiding tijdens jouw Pega CSA-certificering.

Wat kun je verwachten van deze training?

Samenvattingen

Van ieder kernonderwerp ontvang je een samenvatting.

Examentraining

Een uitgebreide training met behulp van oefenvragen (+/-100 vragen per domein).

 

Praktijkvoorbeelden

Onze Pega professionals hebben tal van praktijkvoorbeelden en best practices.

De training bestaat uit online modules via de Pega Academy en vijf wekelijkse bijeenkomsten. Er zijn geen specifieke toelatingseisen om mee te doen aan deze training. Wel moet je de online Pega CSA-modules volgen. Je volgt deze online Pega CSA-modules via de Pega Academy. Daarnaast krijg je van ons de juiste begeleiding, tips en best practices.

De Pega CSA-training bestaat uit negen domeinen:

 • Application Design
 • Case Design
 • Data Model Design
 • Process Design
 • Decision Design
 • UI Design
 • Report Design
 • Data Management
 • Application Debugging

Ben jij klaar om een Pega Professional te worden?

Neem contact met ons op voor meer informatie over ons innovatieve Pega Competence Center en boek jouw training vandaag nog!

Back To Top