Ga naar hoofdinhoud

Pega Competence Center

Door de stijgende vraag naar Pega-diensten hebben wij het Pega Competence Center gelanceerd. Hiermee bundelen we alle kennis en ervaring rond het Pega Business-platform inclusief de verschillende oplossingen en projecten. Wij bieden daarmee structuur, focus en overzicht.

Officiële Pega partner

Taxonic is een officiële Pega partner, hierdoor hebben wij veel specialistische kennis en ervaring met Pega-oplossingen. Daarnaast hebben wij korte lijnen met Pega en hebben we Pega Architecten met hands-on ervaring in verschillende projecten. Deze ervaring nemen ze mee in ons opleidingsprogramma waardoor de kennis die je hier opdoet, ook echt verschil maakt in je projecten.

Kennisdeling als kracht

Hiermee delen we niet alleen “basiskennis” in de vorm van een training, maar ondersteunen en helpen we elkaar als Pega professionals. Onze experts uit het Competence Center delen daarbij ervaringen vanuit verschillende projecten waarbij ze betrokken waren. Het resultaat? Waardevolle en tastbare oplossingen en inzichten, voor onze medewerker, opdrachtgevers en cursisten.

Pega certified trainingen

Het Pega platform is inmiddels een wereldwijde standaard binnen Business Process Management (BPM) en zaakgericht werken. Hierdoor groeit de vraag naar gecertificeerde Pega specialisten.
Tijdens de Pega Certified trainingen word je opgeleid tot een breed onderlegde specialist binnen het Pega domein. Na afronding van deze training heb je kennis van het Pega platform en ben je in staat om deze kennis succesvol in de praktijk toepassen. Onze gecertificeerde begeleiders komen rechtstreeks uit het werkveld en slaan een brug tussen theorie en praktijk.

Taxonic vindt als Pega partner het belangrijk om onze Pega klanten zoveel mogelijk verder te helpen. Wij bieden vanuit Taxonic Academy de volgende trainingen aan:

  • Pega Certified Business Architect (PCBA)
  • Pega Certified System Architect (CSA)
  • Pega Certified Senior System Architect (CSSA)
Back To Top