Ga naar hoofdinhoud

Over Taxonic

Wij zijn Taxonic, een internationaal en onafhankelijk IT-adviesbureau. Onze focus? Kennismanagement, dit passen wij toe op drie gebieden: Pega (Dynamic Case Management), Linked Data en brede ICT- Dienstverlening. Met deze specialisatie hebben wij onder andere projecten gedaan voor overheidsorganisaties, multinationals en banken. Als kennispartner delen we onze kennis en geven we advies op maat; van analyse en projectmanagement tot implementatie.

Onze experts werken met de nieuwste technologieën, gebruiken big data en doen high-throughput data analyses. Binnen ons team hebben we een brede ervaring; van advies over de keuze van technologie en het inbedden van oplossingen in uw technische omgeving tot de koppeling van het systeemlandschap en volledige realisatietrajecten.

Ook is Taxonic officieel partner van Pega en hebben we een Pega Competence Center gelanceerd binnen Nederland. Met het Competence Center bundelt Taxonic alle kennis en ervaring rondom het Pega Business-Proces platform, de verschillende oplossingen en projecten.

Daarnaast zijn wij ook actief bezig met onze eigen software-producten. We werken aan het Open Source-product CARML, dat data in bestaande bronnen beschikbaar maakt als Linked Data. We ontwikkelen ook producten onder de vlag van onze spin-off OntoPharma, waar we innoverende software-oplossingen maken voor de farmaceutische industrie op basis van Linked Data technologieën en Natural Language Processing.

Onze ambitie is om onze klanten op alle vlakken te kunnen helpen bij het werken met Dynamic Case management oplossing en semantische technologie. Doordat wij werken met interdisciplinaire teams kunnen wij een breed spectrum aan complexe projecten oppakken. Taxonic stimuleert de wereld om mee te veranderen met nieuwe technologieën, dat is onze bijdrage aan de maatschappij.

Werken bij Taxonic?

Taxonic is altijd op zoek naar IT-specialisten van deze tijd. De digitale wereld ontwikkelt zich in een razend snel tempo. Daarom zoekt Taxonic continu nieuwe mensen, nieuwe inzichten en nieuwe uitdagingen. Onze experts hebben verschillende kennisgebieden, maar delen de interesse in innovatie en het verbinden van mensen en data. Weet u de techniek te vertalen naar een praktische toegevoegde waarde voor onze klant? Solliciteer dan nu bij Taxonic!

Back To Top