Ga naar hoofdinhoud

Patrick Moerkerken

Sales & Business Development manager
Patrick Moerkerken - Taxonic

De belangrijkste bladzijde uit Patrick zijn ICT-Sales carrière boek is de reis die bestaat uit zo’n ruim 24 jaar B2B ICT-Sales in de wereld van complexe en high Tech in IT en Telecomsector.Bovenstaande elementen zijn voor Patrick belangrijke leermomenten geweest.

In de loop der jaren heeft Patrick vooral zijn zelfbewustzijn verder ontwikkeld wat zeer waardevol is voor Patrick zijn zelfvertrouwen, emoties, reflecteren, en evenwichtige beslissingen durven te nemen om zo de beoogde doelstellingen en verwachtingen weten te behalen.

De rol die Patrick als Sales en Business development manager gaat uitvoeren namens Taxonic is accountability en responsibilty over zijn klanten set, partners, brokers en Business Solutions portfolio met uiteraard bijhorende commerciële vraagstukken. Vanuit Patrick zijn ervaringen als Business Development manager zal hij met nieuwe proposities de markt in komen. Patrick is een netwerker en bruggenbouwer Pur Sang. Hij is in staat vanuit zijn passie de mens en techniek met elkaar te verbinden. Dit zal hij met plezier in combinatie met zijn IT, Sales en HR-recruitment ervaringen volbrengen.

De mensen die samen hebben gewerkt met Patrick spreken over een zeer gemotiveerde, energieke, empathische en vooral enthousiaste doorzetter die wel in staat is om zijn klanten te voorzien van een gedegen advies en oplossingen waarbij soms “nee” zeggen ook een sterk antwoord is. Vanuit zijn open vizier en oprechtheid zal hij de verwachtingen en doelstellingen van zijn klanten niet uit het oog verliezen. Hij is altijd op zoek naar de juiste waarde te creëren om zo zijn klanten het beste te kunnen helpen zodat zij er beter van worden!

“Make a customer, not a sale.”

Back To Top