skip to Main Content

Nazanin Saidlou

Pega Systems Architect
Nazanin Saidlou

Kenmerkend voor Nazanin is dat zij een energieke en ambitieuze persoon die van een uitdaging houdt en er dan ook met volle overtuiging voor gaat. Na haar studie European Studies heeft zij twee jaar gewerkt als Recruiter met een specialisatie in de IT sector. Tijdens haar werk als recruiter heeft zij een breed netwerk opgebouwd met verschillende bedrijven en IT specialisten. Na haar contact met Taxonic heeft zij besloten om een nieuwe carrière pad op te gaan om zichzelf verder te ontwikkelen tot een zeer gemotiveerde en ervaren Pega Systeem Architect. Je zult je vast afvragen waarom Pega? Nazanin heeft altijd veel interesse gehad in de IT, maar niet in de gebruikelijke programmeertalen waar je amper of geen contact hebt met anderen. Met Pega krijgt zij de mogelijkheid om samen met de IT, belanghebbenden, managers en eindgebruikers samen te werken aan een applicatie die geschreven is in een taal die voor iedereen begrijpelijk en toegankelijk is. Kortom, Nazanin slaat graag de brug tussen de IT en de Business en Pega maakt dit mogelijk!
Tijdens haar verschillende werkzaamheden heeft Nazanin veel ervaring opgedaan in de HR en sales en heeft zij zeer sterke communicatie vaardigheden opgedaan. Ook spreekt Nazanin verschillende talen. Zo is zij zeer gevorderd in Engels, Nederlands en Farsi en spreekt zij goed Duits en basis Spaans. Nazanin is ervan overtuigd dat alles mogelijk is indien je in jezelf gelooft en er met volle overtuiging voor gaat.
Nazanin is in het bezit van het Pega Certified Systems Architect (Pega CSA) certificaat en is daarnaast ook een gecertificeerde Business/ Informatie Analist. In samenwerking met andere Pega specialisten heeft Nazanin succesvol meegewerkt aan Pega projecten. Met deze kennis en ervaring is Nazanin breed inzetbaar voor opdrachten en uitdagingen binnen de Informatie Analyse en Pega Systeemarchitectuur.

“Succes is het vermogen om keer op keer te falen zonder daarbij je enthousiasme te verliezen.”

Kwaliteiten & Ervaring

Kennis en vaardigheden:

  • Pega
  • IT & Recruitment
  • Sales

Opdrachtgevers:

  • Taxonic
Back To Top