Ga naar hoofdinhoud

ICT Dienstverlening

Onze oplossingen op het gebied van Pega (Dynamische Case Management) en Linked Data moeten vaak geïntegreerd worden in een bestaand IT-landschap. Dit betekent aanpassing van bestaande processen en procedures, maar ook integratie met andere IT-systemen.

Binnen de brede ICT dienstverlening richten wij ons zowel op dit specifieke vakgebied, maar ook op ondersteuning van meer generieke IT vraagstukken. De ICT professionals van Taxonic beschikken over gespecialiseerde kennis, de nieuwste technologische inzichten en brede allround ervaring in ICT-dienstverlening. Zij zetten hun branche- en vakkennis graag in om uw organisatie voor korte of langere tijd te versterken.

Taxonic richt zich met haar brede ICT-dienstverlening exclusief op ICT-dienstverleners. Wij zetten onze experts voor korte of langere tijd in, voor projecten op het gebied van consultancy (Architectuur, informatie analyse) en software development (onder meer Java). Taxonic heeft multidisciplinair inzetbare consultants, met kennis en ervaring in grote projecten en migraties.

Back To Top