Ga naar hoofdinhoud

Pega (Dynamic Case Management: Een flexibele oplossing)

Bij Dynamic Case Management (zaakgericht werken) bepaalt de kenniswerker of eindgebruiker de route in het proces. Dat betekent dat, bijvoorbeeld bij unieke cases, zij zelf de volgorde van de stappen bepalen en zo zelf de touwtjes in handen houden. In plaats van een standaard proces, kunt u uw klanten dus ook maatwerk bieden. Een Dynamic Case Management oplossing biedt de flexibiliteit om vooraf gedefinieerde processen te beïnvloeden om tot een unieke oplossing te komen, bij elke uitzondering opnieuw.

In tegenstelling tot een BPM oplossing is een Dynamic Case Management oplossing dus niet alleen in staat is om voorspelbare processen te faciliteren op basis van gestructureerde informatie, maar de kracht zit juist in het faciliteren van onvoorspelbare processen op basis van ongestructureerde informatie.

Dynamic Case Management - Taxonic

Onze Partner

Pegasystems is een softwarebedrijf dat zich richt op verschillende sectoren, waaronder de overheid. De software is echter verenigd in één platform: Pega 7. Dat platform biedt functionaliteiten op het gebied van de aansturing van bedrijfsprocessen (BPM), klantbeheer (CRM), een zaaksysteem (dynamic case management) en beslissingsondersteuning. Gewenste wijzigingen in een systeem zijn op procesniveau in te voeren, waarna Pega automatisch zelf de juiste code genereert; een stuk sneller dan wanneer er programmeurs aan de slag moeten. Uitgangspunt daarbij is een ‘agile’ werkwijze.

Taxonic is geregistreerd Pega Business Partner en biedt trainingen, advies- en implementatietrajecten aan klanten in Nederland en de Benelux. Taxonic’s diepgaande kennis en ervaring met Pega creëert waarde voor onze klanten. Waar anderen achterblijven, bieden wij oplossingen voor complexe zakelijke uitdagingen. Onze gecertificeerde Pega architecten werken op lokaal niveau nauw samen met onze klanten.
Het Pega Competence Center van Taxonic is een begrip in de wereld van Dynamic Case Management.

Relevante Dynamic Case Management publicaties

Back To Top