Ga naar hoofdinhoud

Deelnemers gezocht voor de PoC Revisie met Lidia

In het rioleringsdomein levert het revisieproces nogal wat administratief gedoe op voor de aannemer en de gemeente. Dat kan veel eenvoudiger. Om dat aan te tonen stellen we de Lidia-app Revisie beschikbaar. De aannemer kan alle mutaties eenvoudig op locatie verwerken. De gemeente krijgt direct beschikking over gestructureerde GIS- en andere data. Door mee te doen aan de PoC krijgt de gemeente een jaar lang toegang tot de app zonder licentiekosten.

De PoC wordt ondersteund door Stichting RIONED. We maken gebruik van de GWSW-standaard. Ervaringen en inzichten die we tijdens de PoC opdoen vloeien daarin terug. Daarbij gaat het vooral om nog op te stellen presentatienormen voor de afbeelding van mutaties op de kaart.

Meer weten? Zie de aankondiging op de website van Stichting RIONED.

Je kunt je ook direct opgeven voor de online informatiesessie op 1 februari a.s. om 13:00 door een mailtje te sturen naar Patrick Moerkerken (patrick.moerkerken@taxonic.com).

Dit initiatief is het eerste concrete resultaat van de samenwerking tussen Taxonic en Lidia. Er zullen nog vele initiatieven volgen, dus houd ons in de gaten!

Back To Top