Ga naar hoofdinhoud

Geef jouw carrière een boost

Of je nu wilt afstuderen of op zoek bent naar een nieuwe baan, groeien als IT-professional doe je bij Taxonic. Wij zijn marktleider op het gebied van Linked Data en Dynamic Case Management. Maar onze klanten kunnen ook bij ons terecht voor een bredere ICT-dienstverlening.

Dit betekent dat er een breed scala aan IT-professionals bij ons aan de slag kunnen. Of je nu een informatieanalist, business consultant, architect, full stack developer, Javaan, Scrum-master, tester of system engineer bent, bij Taxonic willen wij dat jij groeit. Daarom bieden wij naast een informele werksfeer en ruim opleidingsbudget ook 4 uur Taxonic tijd voor eigen research en development. Dit betekent dat jij je kunt focussen op jouw ontwikkeling naast het bouwen aan een uitdagende carrière.

Daarnaast bieden wij uitdagende projecten voor afstudeerders. De opdrachten zijn gebaseerd op concrete vraagstukken die spelen bij onze klanten en organisaties waar wij mee samenwerken. Hierkun je werken met de nieuwste technieken en professionals die je de kneepjes van het vak leren. Na een afstudeerproject bij Taxonic ben jij op de goede weg om specialist in je vakgebied te worden. Wanneer daar ruimte voor is kun je zelfs bij Taxonic aan de slag om verder te gaan met jouw eigen ontwikkeling!

Kortom, als je wilt groeien en houdt van innovatie ben je bij Taxonic aan het juiste adres. Ga naar onze vacaturepagina of pagina voor afstudeerders om te kijken of er iets openstaat wat bij je past.  Zie je niet direct iets, maar denk je wel een goede match te zijn? Wij verwelkomen open sollicitaties! Stuur je cv vandaag nog op.

Back To Top