DCM: Een flexibele oplossing

Bij Dynamic Case Management (DCM) bepaalt de kenniswerker of eindgebruiker de route in het proces. Dat betekent dat, bijvoorbeeld bij unieke cases, zij zelf de volgorde van de stappen bepalen en zo zelf de touwtjes in handen houden. In plaats van een standaard proces, kunt u uw klanten dus ook maatwerk bieden. Een DCM oplossing biedt de flexibiliteit om vooraf gedefinieerde processen te beïnvloeden om tot een unieke oplossing te komen, bij elke uitzondering opnieuw.

In tegenstelling tot een BPM oplossing is een DCM oplossing dus niet alleen in staat is om voorspelbare processen te faciliteren op basis van gestructureerde informatie, maar de kracht zit juist in het faciliteren van onvoorspelbare processen op basis van ongestructureerde informatie.

Dynamic Case Management - Taxonic

Onze Partner

Taxonic is geregistreerd als Pega Business Partners en biedt trainingen, advies- en implementatietrajecten aan klanten in een groot aantal regio’s en verticalen. Taxonic biedt professionals om Pega wereldwijd te ondersteunen en te werken voor toonaangevende organisaties in het bijzonder de overheid.

Logo Pegasystems

Relevante DCM publicaties